dagg.mk
УРЕДНА ДЕТСКА СОБА
Уредната детска соба се чини како мит, но доколку сте од оние родители кои го посакуваат тоа, можеби вреди да се обидете. 1. Бидејќи квадратурата на стандардните детски соби (во наши услови) ретко надминува 10m2 при изборот на мебел одбегнувајте ги масивните парчиња и елементите кои немаат голема