dagg.mk
КРИСТИЈАН БЕНИНИ
Интервју со Кристијан Бенини, основач и уметнички директор на Wall&decò, за враќањето на тапетите и нивната декоративна моќ, гледано од аспект на историјата на Wall&decò брендот. ВРАЌАЊЕТО НА ТАПЕТИТЕ Ѕидниот декор доживува ренесанса: тапетите се повторно овде, посвежи