cssd-ngo.org
Një kaos i ri në Ballkani do të ishte një fatkeqësi për vetë europianët
SELIM IBRAIMI- Turqia po bëhet gjithnjë e më shumë më e fuqishme dhe roli i saj po shihet në Siri dhe në Ballkan. Presidenti Erdogan po bashkëpunon më ngushtë me Presidentin rus Vlladimir Putin dhe një marrëveshje për sistemin raketor S-400 në mes dy shteteve, ka vënë në pikëpyetje...