cssd-ngo.org
Rastësi në ëndërr
Shaha Hyseni Ende i dua dhe i pëlqej ato ëndërrat e tua të shtrembëra dhe të çuditshme. Jeta nuk do kishte kuptim nëse do gjë do të dukej e njejtë, prandaj dhe ende i mbaj në zarfin e letrave imagjinare të shkëmbyera , ëndërrat e tua, aq të pastërta dhe të bardha.