cssd-ngo.org
Rashiti:”Uashingtoni mendon se nëse Serbia nuk ecë drejt BE-së, ajo do të bie më shumë nën kontroll të Rusisë…”
Intervistë me analistin e çështjeve ballkanike dhe Drejtorin ekzekutiv të Grupit Ballkanik për Politika z.Naim Rashiti.Intervistoi Selim Ibraimi nga ISSDMaqedonia ISSD:Si e vlerësoni debatin për korrigjimin e kufirit në mes Kosovës dhe Serbisë? Naim Rashiti:10 vjet pas pavarësisë...