cssd-ngo.org
Nga Ballkani asgjë të re, por shpresat nuk janë humbur
NGA SELIM IBRAIMI- INSTITUTI I STUDIMEVE TË SIGURISË DHE ZHVILLIMIT (ISSZH) Varfëria, korrupsioni, klientelizmi, nepotizmi dhe jostabiliteti politik / ndëretnik vazhdojnë të mbajnë peng të ardhmen e Ballkanit.