cssd-ngo.org
MICHAEL LEIGH:”NDRYSHIMI I KUFIJVE KUDO NË BALLKAN KA TË NGJARË TË NDEZË TENSIONET ETNIKE…”
Intervistë ekskluzive për ISSDMaqedonia me z. Michael Leigh, bashkëpunëtor i lartë në Fondin GERMAN -MARSHALL –, të Shteteve të Bashkuara (GMF) Intervistuar nga Selim Ibraimi, Instituti i Studimeve të Sigurisë dhe Zhvillimit Sidoqoftë, potencialisht nuk ka fund për ndryshimet kufitare...