cssd-ngo.org
Maqedonia dhe krizat e ardhshme
Nga Selim Ibraimi-Qendra e Studimeve të Sigurisë dhe Zhvillimit-Maqedoni Hyrje Zëvendëspresidenti amerikan Mike Pence është duke i vizituar pikat më të ndjeshme të Europës nga kërcënimi rus, duke filluar nga Estonia, Gjeorgjia e deri në Mal të Zi.