cssd-ngo.org
Lufta hibride e Rusisë në Ballkan
Infografikë: 'Lufta hibride' e Rusisë në Ballkan. Fazat më të rëndësishme të aktivitetit rus në Ballkan (2008-2017) GRAFIKA:QENDRA E STUDIMEVE TË SIGURISË DHE ZHVILLIMIT (CSSD) 18.11.