cssd-ngo.org
Uashingtoni në mes serbëve dhe shqiptarëve në Ballkan
SELIM IBRAIMI- Sipas radios Europa e Lirë ndihmës sekretari i Departamentit të Shtetit për Europë dhe Azi, Philip Reeker u ka bërë thirrje autoriteteve të Kosovës që të suspendojnë taksën doganore të vendosur ndaj Serbisë dhe Bosnjë e Hercegovinës, në mënyrë që t’i hapet rru...