ciburuan.wordpress.com
Ngala Suluh
Inget ka jaman baheula mangsa nimu potret ieu di mandala pesbuk. Babarengan reujeung babaturan mangsa balik sakola arindit bari mawa bedog ke kebon atawa ka sisi leuweung. Seja neangan suluh, boh t…