ciburuan.wordpress.com
Juventus Diadu jeung Real Madrid di Undakan Puncer Liga Champions
Wanci janari leutik ayeuna, baris diayakeun tatandang undakan puncer Liga Champions Éropah. Heueuh, Liga Champions Éropah geus nincak kana undakan puncer deui. Dina ieu undakan baris nepungkeun dua…