ciburuan.wordpress.com
Ngéléhkeun Perancis, Portugal Jadi Jawara Anyar Piala Éropa
Ahirna mah ceungceuman Portugal pikeun jadi jawara Éropah bisa kalaksanakeun ogé sanggeus dina undakan puncer Piala Éropa entragan 2016 bisa ngéléhkeun anu boga hajat, tim Perancis. Dina tatandang …