ciburuan.wordpress.com
Mumunggang Pangbalikan
Haté bungah bungangang Anjog ka pajaran Nu diimpleng ti tangéhna Nu diwawaas ti anggangna Disimbeuh ku kadeudeuh Ti anggalna dikeureuyeuh Najan harungan meuweuh Teu kaéléd kunu maceuh Diwuwuh ku pa…