ciburuan.wordpress.com
Badéga Lembur Ngaruat Seni Budaya Sunda
Pagelaran Budaya Sunda geus dilumangsungkeun di wewengkon Kampung Kawali Désa Pancawati Kacamatan Klari Karawang dina poé Saptu ping 15 Nopémber mangkukna. Pagelaran anu ngagunakeun jejer “Ba…