ciburuan.wordpress.com
Mikawanoh Pamilon Piala Dunia 2014 (7): Walanda
Nagri Walanda bisa disebutkeun salasahiji dedengkot méngbal di wewengkon padaratan Éropah. Utamana lamun dikaitkeun reujeung cara méngbal anu disebut ‘Total Football’. Dina taun 70-an, …