ciburuan.wordpress.com
PNS jeung Budak Sakola di Bandung Dipiharep Maké Iket
Pamaréntah dayeuh Bandung anu diluluguan ku Ridwan Kamil baris nyieun kawijakan ngeunaan ngagunakeun iket pikeun unggal pagawé pamaréntah (PNS) anu aya di dayeuh Bandung. Unggal pagawé pamaréntah (…