ciburuan.wordpress.com
Pagelaran Kampung Wisata di Kampung Kreatif Dago Pojok
Salila dua poé, Ahad – Senén ping 27 – 28 Oktober 2013, Bandung Creative City Forum (BCCF) kalawan gawé bareng jeung Rumah Kreatif Taboo baris ngayakeun pagelaran Kampung Wisata Kreatif…