ciburuan.wordpress.com
Mapag Bulan Puasa
Paselangna peuting jeung beurang Unggal paselang jeung lolongkrang Mangsa-mangsa nu geus kasorang Mangsa-mangsa nu geus ka tukang Bati rasa nu matak ringrang Léngkah-léngkah pasoléngkah Kedal ucap …