ciburuan.wordpress.com
Néwo-néwo Waé
Ninggang di jalma, néwo-néwo téh mangrupakeun pasipatan anu osok ngilu-ngilu atawa hayang nyaho kana urusan jalma séjén. Lamun si A keur ngobrol atawa nguruskeun hiji hal reujeung si B, si C téh ha…