ciburuan.wordpress.com
Naha Suwung
Anu suwung lain embung Anu copong lain pundung Nu ilang lain kapahung Nu poék lain kasarung Teu tenget teu wé kurunyung Éndahna soré ku layung Layung anu ngadon mayung Di mumunggang kulon hurung La…