ciburuan.wordpress.com
Pasangan Calon Nomer 7, Jadi Pinilih Bupati/Wakil Bupati Sumedang 2013-1018
Ngaliwatan Rapat Pléno KPU Daérah Sumedang anu dilumangsungkeun dina poé Senén ping 4 Maret 2013 di Gedong Islamic Center, ahirna mah ditetepkeun saha anu jadi pinunjul dina Pemilukada Sumedang. An…