ciburuan.wordpress.com
Mangpaat Kacang Panjang pikeun Kaséhatan
Dina keur usumna mah, manggihan kacang panjang téh ampir unggal poé. Di dapur, ngabugbrug diwadahan. Salian ti meunang ngala ti kebon téh, aya kalana mangrupakeun pangirim ti tatangga anu mulang ta…