ciburuan.wordpress.com
Mendet Solokan, di Lembur jeung di Dayeuh
Kumaha nya lamun kaayaan dina éta potrét téh kajadianana di dayeuh? Sigana mah langsung waé dicarékan lak-lak dasar. Nanaon meureunan kawas euweuh gawé waé. Untung waé kajadianana di lembur. Di lem…