ciburuan.wordpress.com
Bakal Calon Bupati/Wakil Bupati Sumedang Lulus Kabéhanana
Sanggeus dilakukeun pamariksaan sarat-sarat anu diancokeun ku unggal bakal calon bupati/wakil bupati Sumedang, ahirna mah KPU Daérah Sumedang netepkeun yén sakabéh bakal calon Bupati/Wakil Bupati t…