ciburuan.wordpress.com
Wilujeng Taun Anyar 1434 H
Sataun landung geus kalangkung Lain taun tanpa tungtung Nu lempeng taya bebengkung Diteuteup na bangbarung Neuteup ka hareup masing sieup Teu tetep na handapeun hateup Ka mana bakal eunteup Hirup h…