ciburuan.wordpress.com
Mapag Pabaru Sunda 1949, Iraha Nincak Taun Anyarna?
Meunang gambar ti Kang Anggi Aldila di twitter, anu nyebutkeun ngeunaan Hajat Mapag Taun Anyar Sunda 1949. Ieu hajat mapag Pabaru téh dilumangsungkeun dina poé Saptu ping 20 Oktober 2012, anu kaben…