ciburuan.wordpress.com
Panasna Dayeuh Pekanbaru
Cenah ceuk béja, dayeuh Pekanbaru mah panasna lumayan. Lamun dibandingkeun reujeung dayeuh Bandung mah panasna leuwih panas. Panasna téh kurang leuwih 28 darajat Sélsius. Kitu cenah. Nepi ka anu di…