ciburuan.wordpress.com
Kanjut Kundang
Henteu maksud cawokah atawa jorang. Da ieu mah lain cawokah atawa jorang, jeung barina ogé taya pakaitna reujeung kecap jorang. Anu dipimaksud ku Kanjut Kundang di dieu mah mangrupakeun ngaran pike…