ciburuan.wordpress.com
Kaduhung Tiheula
Sanajan kaduhung téh osok pandeuri, lain hartina taya kaduhung anu tiheula. Aya kalana kaduhung téh datangna tiheula. Kaduhung kusabab migawé pagawéanana téh tiheula. Dina wanci isuk-isuk, lamun in…