ciburuan.wordpress.com
AMD A10-4600M, Prosésor Pikeun Laptop Entragan Anyar ti AMD
Prosésor AMD A10-4600M bisa disebut mangrupakeun prosésor entragan anyar kaluaran AMD anu dumasar kana arsitéktur Trinity. Prosésor ieu miboga inti 4 siki (quad-core). Ieu prosésor dikaluarkeun kal…