ciburuan.wordpress.com
Mangpaat Ngadahar Buah Reujeung Cangkang (Kulit)-na
Nurutkeun béja ti detikhealth ngeunaan cara ngadahar buah, aya alusna lamun ngadahar buah téh reujeung cangkangna. Ngadahar buah dibarung cangkangna, mangrupakeun hiji cara pikeun ngurangan beurat …