ciburuan.wordpress.com
Parabot Keupeul (Handheld Device) dina Kahirupan Jalma Ayeuna
Parabot keupeul atawa ceuk istilah canggihna mah handheld device atawa mobile device mangrupakeun salasahiji wujud parabot anu disawang bakal beuki mahabu dina kahirupan jalma. Kahirupan jalma moal…