ciburuan.wordpress.com
HJ-Split, Pakakas Paranti Motong Jeung Nyambungkeun Payil
HJ-Split mangrupakeun hiji pakakas/program anu bisa dipaké pikeun motong-motong payil anu ukuranana gedé. Payil anu gedé bisa dipotong-potong ngajadi sababaraha payil anu ukuranana leuwih leutik. P…