ciburuan.wordpress.com
Milih Notbuk (Notebook) atawa Nétbuk (Netbook)?
Dina widang kompiuter anu bisa dibabawa ka mamana, sahanteuna aya dua pilihan: nétbuk jeung notbuk (léptop). Jadi dina meuli kompiuter éta sahanteuna aya dua pilihan. Kompiuter anu mana atuh anu ku…