ciburuan.wordpress.com
Peuting Lain Anu Kuring
Aya carita ka peutingnakeun Nalika sonten ninggalkeun Mangsa rumenghap ngécagkeun Ngimpleng ka jaman meureun Dina hiliwirna angin peuting Dina comrékna anu jempling Dina poék nu jadi pipinding Bula…