ciburuan.wordpress.com
Tambal Ban Tubeless, Lain Nambal ku Jalan Ditubles
Mimitina mah sugan téh anu ngaranna tambal ban tubeless téh tambal ban kujalan ditubles. Ban mobil atawa ban motor jeung ban sapédah anu kacugak ku paku atawa bitu, ditambalna téh ditubles. Ari pék…