ciburuan.wordpress.com
Nyieun Kaulinan dina Hénpon mah Ngan Ukur Pikeun Hiburan
Game is About Fun. Kitu cenah anu ngaranna kaulinan atawa game hususna dina hénpon mah. Taya deui maksud séjén pikeun jalma anu ngadon maénkeun kaulinan (game) dina hénpon salian ti pikeun hiburan.…