ciburuan.wordpress.com
Momobilan tina Kai
Salian momobilan anu dijieunna tina dahan kawung, aya ogé momobilan anu dijieunna tina kai. Momobilan tina kai mah biasana wangunana rada tohaga. Kadang bisa ditumpakan lamun nyieun momobilanan wew…