ciburuan.wordpress.com
Kaulinan Barudak jeung Diajar Hirup Babarengan Kalawan Sauyunan
Salasahiji mangpaat anu bisa diala tina kaulinan barudak téh nyaéta kumaha carana hirup babarengan, hirup sauyunan reujeung babaturan. Dina maén kaulinan barudak, loba kaulinan anu mikabutuh budak…