ciburuan.wordpress.com
ICT Anu Dumasar kana Téhnologi Kompiuter Ayeuna
Sabenerna mah téhnologi anu dipakéna mah (ampir) sarua reujeung kompiuter baheula. Anu ngabédakeunana téh kusabab téhnologi kompiuter jaman ayeuna mah ditambahan ku kamampuhan pikeun ngirim jeung n…