ciburuan.wordpress.com
Lagu Bubuy Bulan jeung Rongkahna Urang Sunda
Cenah urang Sunda mah kacida rongkahna. Ngaleuwihan sékésélér bangsa deungeun, sanajan dibandingkeun reujeung urang Amerika ogé. Lamun urang Amerika mah ngan ukur bisa ngajajah bulan (cenah ceuk bé…