ciburuan.wordpress.com
Linux dina Basa Sunda…? Cobaan Waé Gethux Siga Ruyuk 1.0
Geningan ana goréhél téh manggihan ogé warta ngeunaan sistem operasi kompiuter anu maké Basa Sunda. Warta ti tatar belah kidul, perenah ti daérah Tasikmalaya, aya hiji desa anu ngahangkeutkeun nyie…