ciburuan.wordpress.com
Lamun Papanggih di Pasampangan, Biasa Nanya
Dina papanggihna di jalan atawa pasampangan, geus jadi kabiasaan lamun kudu patanya téh. Nya sahanteuna nanya arék ka mana atawa langsung nebak badé ka dayeuh, atawa pananya séjénna misalna keu nao…