ciburuan.wordpress.com
Tongtolang Nangka
Tongtolang nangka kawinan bapa Poé salasa teu béja-béja Aduh-aduh si bapa nganyeunyeuri ka ema Bapa mah suka-suka jeung nu ngora Baheula mah da teu apal naon maksud anu sabenerna tina lagu ieu. Nu …