ciburuan.wordpress.com
Kuring Mikaresep Sakumaha Mikaresepna Andika
Kuring mikaresep naon anu dipikaresep ku kuring sakumaha mikaresepna andika kana perkara anu dipikaresep ku andika. Kabeh jalma sarua miboga rasa resep. Teu nempo di saha-sahana, pasti jalma mah mi…