ciburuan.wordpress.com
Pikeun Ujang nu Rek Miang
Nyarek lain tanda ulah Tapi jadi tanda nyaah Sieun ujang jadi payah Goreng teu bisa dipondah Jaga daya paripolah Pikirkeun sadaya lengkah Kade ulah mapay salah Napsu ka diri ngajajah Jalan henteu k…