ciburuan.wordpress.com
Opat Séhat Lima Sampurna
“Mon, apal kénéh ngeunaan kadaharan anu asup kana opat séhat lima sampurna teu?” Si Acim nanya ka si Omon. “Nya apal atuh.” Témbal si Omon mani saget. “Sugan téh geus …