ciburuan.wordpress.com
Patani jeung Pesbuk
Dina pakaitna patani jeung pesbuk, aya perkara anu matak hémeng. Naha bener kitu anu maké pésbuk téh lolobana mah patani? Lamun bener kitu, kira-kirana percaya teu? Jeung naon sababna…? Nurut…