ciburuan.wordpress.com
Naheunan Treuk
Baralik sakola téh ngabring ka lembur mapay jalan gedé anu tacan diaspal. Jalanna loba anu linduh iuh ku tatangkalan anu jaradi di sisi jalan. Indit jeung baralik sakola téh laleumpang waé da euweu…